O nama

 Mi smo poljoprivredno obiteljsko gospodarstvo sa ukupno 4 hektara voćnjaka. Proizvodnjom smo se počeli baviti prije 17odina. Uzgoj je obiteljski, pa na proizvodnji i prodaji radi cijela obitelj Grgar. Posebno smo ponosni na nove nasade. Ti voćnjaci zasađeni su po uzoru na voćnjake koje viđamo diljem Europ, a kamo često odlazimo kako bismo iskustva europskih uzgajivača primjenili u našem uzgoju.

Ivan Grgar, začetnik ovog sjajnog posla je onaj koji je postavio temelje voćarstva u našem obiteljskom gospodarstvu. Od početka je stalno razvijao djelatnost, učio od drugih, išao po iskustva u inozemstvo i primjenjivao stečena znanja u našim voćnjacima, stalno modernizirajući i  razvijajući kompletan proces proizvodnje od zasada do isporuke kupcu. Primjenjujući suvremene metode u proizvodnji i u skladištenju proizvoda (vlastita hladnjača), ostvarili smo visoku kvalitetu naših jabuka, sokova i octa, koja se svakodnevno prepoznaje na tržištu.

Od 2000.godine stalno smo prisutni na tržnici Velika Gorica i zadovoljni smo s reakcijama naših kupaca. Svjesni smo da ima još mjesta za napredak, stoga smo u stalnom praćenju novih tehnologija i nastojimo primjeniti dobra iskustava naprednih voćara iz Europe. Zato naši novi voćnjaci bez problema zadovoljavaju potrebne europske standarde. 

Naša "centrala", odnosno obiteljska kuća i hladnjača u kojoj su pohranjene sve naše jabuke, nalazi se u Novom Čiću, Posavska 43. Tamo nas slobodno možete posjetiti i na licu mjesta vidjeti i kupiti sve vrste jabuka i sokova.


 

 mjesto